Savjetovanje

"Dobar savjet, zlata vrijedi"


Ce grupa d.o.o. u svom poslovanju nudi i uslugu poslovnog i poreznog savjetovanja, te izradu poslovnih planova i studiju poslovanja.

Pod poslovnim savjetovanjem podrazumijeva se savjetovanje prilikom registracije obrta, j.d.o.o.-a, d.o.o.-a, neprofitne organizacije. Prateći trendove u poslovanju u tržišnom segmentu lakše odlučujemo za koju vrstu poslovnog subjekta Vaša ideja najviše odgovara. Da li je dugoročno ili kratkoročno dobra ili manje dobra odluka, ponekad je teško izvagati, te da li prilagodbom odgovaramo zahtjevima tržišta ili ne.

Kako smanjiti ili povećati prihode i troškove, kako oduprijeti se konkurentskim pritiscima, da li promijeniti poslovni model i zadržati daljnji tržišni udjel ili zatražiti novu tržišnu prilagodbu.

Izrada poslovnih planova i studija poslovanja je ujedno praćenje ponuda iz EU fondova, te izrada potrebite dokumentacije za ostvarenje poticajnih sredstava, te poboljšanja postojećeg poslovanja. Savjetovanje obuhvaća promjene Zakonskih odredba, a dotiču se Vašeg poslovanja, na koji način i sa kojim resursima dalje, a da bude uspješno i pozitivno poslovanje.

Oslanjajući se na dosadašnje rezultate, te potencijal i entuzijazam zaposlenika, uvjereni smo da ćemo Vam osigurati oslonac u poslovanju, te poticati na kvalitetno predstavljanje i poticajno okruženje za sve.